Figyelem!

2023. január 1-től a megnövekedett üzemi költségekre való tekintettel minden látogató után 500 Ft hozzájárulási díjat számolunk fel kényelmi díj címen. Megértésüket és támogatásukat köszönjük!

Nyitvatartás változás!
2023 április 6-tól a rövidített nyitvatartás helyett ismét a hét minden napján várjuk kedves nézőinket!

Házirend
 1. Látogatóink a mozijegy megvásárlásával elfogadják a házirendi pontok mindegyikét, valamint kötelesek azokat betartani. Házirend egy példánya megtalálható a mozi területén, valamint a mozi weboldalán.
 2. Az előadásokról kép-, hang- vagy videófelvétel készítése szigorúan tilos! Bizonyítható, vagy gyanút keltő esetekben a mozi munkatársainak jogában áll az érintett személyt/személyeket megkérni a mozi területének elhagyására, valamint a készített felvételt/felvételeknek a helyszínen való törlésére/megsemmisítésére utasítani, melynek megtagadása bűntetőeljárást vonhat maga után.
 3. A mozi nem vállal felelőséget a reklámokban, előzetesekben, és a filmekben elhangzott tartalmakért.
 4. A mozi a műsorváltozás jogát fenntartja.
 5. A mozi területén lévő szolgáltatásokat mindenki, csak saját felelőségre veheti igénybe.
 6. A lefoglalt és át nem vett jegyek az előadás kezdete előtt 20 perccel törlésre kerülnek.
 7. A lefoglalt jegyeket csak a mozi pénztárban van módunk kiadni.
 8. A büfé pénztárától való távozás után nem áll módunkban reklamációt elfogadni.
 9. A mozi területén, csak a mozi büfében vásárolt termékek fogyaszthatók.
 10. Elmaradt előadás esetén a büfében vásárolt termékek árát nem áll módunkban visszatéríteni.
 11. A mozi előadásaira kortól és pozíciótól függetlenül mindenki köteles jegyet váltani.
 12. A mozijegyet és a jegyvásárlásról kapott pénztári bizonylatot kérjük az előadás végéig őrizzék meg.
 13. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük, mindig ellenőrizze az előadás címét, dátumot, az előadás kezdési időpontját. Internetes jegyvásárlás után rendszerünk automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küld. Kérjük, ellenőrizze e-mail adatait. Amennyiben eltérést talál, kérjük keresse fel munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken.
 14. Internetes jegyvásárlás esetén a jegyet legkésőbb az előadás előtt 1 órával töröltetheti, törlés esetén a jegy ellenértékét 30 napon belül visszatérítjük, vagy egy a néző által választott másik előadásra átváltjuk értékegyeztetéssel.
 15. Internetes jegyvásárlás összegét nem áll módunkban visszatéríteni ha, a film kezdete előtt 1 órán belül vásárol jegyet, megvásárolt jegyét nem veszi át, vagy helytelen adatokat szolgáltat.
 16. Amennyiben egy előadás technikai okok miatt el- vagy, félbe marad, akkor a megváltott jegyeket a pénztárban visszaváltjuk, vagy egy a néző által választott másik előadásra cseréljük.
 17. Nem áll módunkban felelőséget vállalni arra az esetre, ha a film késéssel kezdődik, és ezáltal a nézőnek többlet költsége keletkezik (parkolási díj, vagy utazás, stb.).
 18. A mozi területére a látogatók vagy a személyzet biztonságát veszélyeztető, illetve az előadások megzavarására alkalmas eszközöket (szúró-vágó eszközök, zászló, lézerlámpa) behozni tilos!
 19. Vetítés alatt kérjük kapcsolják ki, vagy némítsák le mobiltelefonjaikat és egyéb készülékeiket, melyek az előadást megzavarhatják. A vetítések alatt a mozitermekben hívásokat fogadni, illetve kezdeményezni szigorúan tilos.
 20. A mozi munkatársainak jogában áll az előadást magatartásukkal zavaró vendégeket felszólítani a mozi terem elhagyására, valamint ittas, bódult állapotban lévő személyek kiszolgálását megtagadni és felszólítani az épület azonnali elhagyására.
 21. Kérjük, fordítsanak fokozott figyelmet a váróterem, mozitermek, mellékhelységek, és a benne található tárgyak épségének, tisztaságának megőrzésére! Rongálás bizonyítható esetében kollégáink kötelezhetik az érintett személyt/személyeket az általuk az épületben vagy annak bármely berendezési tárgyában okozott anyagi károk megtérítésére, melynek megtagadása bűntetőeljárást vonhat maga után.
 22. A mozi területére behozott értéktárgyakért felelőséget nem vállalunk!
 23. A mozi területén lévő kamerarendszer képét a mozi megőrizheti, kiadni, csak hatósági eljárás keretein belül, hivatalos felszólítás után köteles.
 24. A mozi egész területén tilos a dohányzás és az alkoholfogyasztás!
 25. A mozi területére állatot behozni tilos, kivétel a vakvezető kutya.
 26. Nem áll módunkban felelőséget vállalni, ha egy mozilátogatót egy másik mozi látogató miatt bármiféle sérelem ér.
 27. Minden egyéb a Házirendben nem szabályozott kérdésekben a hatályos jogszabályokban foglaltak az irányadóak!

A zavartalan moziélmény közös érdekünk, a fenti pontokkal kapcsolatban szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük! Jegyfoglalással, jegyárakkal, kedvezményekkel, csoportos és magán vetítésekkel, filmigényeikkel, észrevételeikkel, vagy egyéb, a mozival kapcsolatos bármilyen kérdésükkel/kérésükkel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre személyesen, vagy a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Érvényes: 2021. július 1-től

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.