Figyelem!

2023. január 1-től a megnövekedett üzemi költségekre való tekintettel minden látogató után 500 Ft energetikai hozzájárulást számolunk fel. Megértésüket és támogatásukat köszönjük!
A tanári szoba
Dráma

Das Lehrezimmer
2023

Szereplők Leonie Benesch, Michael Klammer, Eva Löbau, Kathrin Wehlisch, Rafael Stachowiak, Sarah Bauerett, Özgür Karadeniz
Rendező Ilker Çatak
Premier 2023. december 21.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 38 perc
Carla, az elkötelezett fiatal pedagógus hetedik osztályos osztályfőnökként dolgozik egy német iskolában. Ebben a multikulturális környezetben mind a tanárok, mind a diákok között harmónia uralkodik, mígnem az egyik gyerekkel kapcsolatban lopás gyanúja merül fel.
Carla szilárdan hisz a fiú ártatlanságában, és kollégáival ellentétes álláspontot képvisel, amikor a nyomozati módszerekről van szó. Ennek következtében úgy dönt, hogy személyesen avatkozik be, és ezzel olyan események láncolatát indítja el, amelyek az egész iskolai közösségre mélyen kihatnak.
Carla, hű maradva elveihez, készségesen vállalja a kezdetben vártnál sokkal nagyobb felelősséget. A diákok, a feldühödött szülők és a tanártársak közötti összecsapások közepette azt kockáztatja, hogy az igazság keresése közben az állását is kockára teszi.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.